4 juli 2012

Altanbygge del 3–Tippen och grustag

Då har ännu en dag passerat, dag 3 i sommarens projekt, altanbygget. Hela förmiddagen gick åt att lasta, frakta och tömma den gamla altanen på tippen. DSC_0688Sedan for vi iväg och köpte makadam vid grustaget i Marbäck. Där fyllde de vår lilla släpvagn för tvenne hundra lappar som man lämnande till mannen i hjullastaren som hade fyllt på.

IMG_7595

Efter två dagars tungt fysiskt arbete känner man sig lite mör, framförallt i underarmarna men det känns framförallt rätt skönt att jobba lite med kroppen som man inte gör så mycket annars, för att en dag få se och utnyttja resultatet. Tyvärr så räckte inte gruset till så vi får köpa mer imorgon.

IMG_7594

Innan var pappa och jag nere vid sjön och badade, åt en glass och låg och läste i det fantastiska vädret. Väldigt skönt, fast det var nog inte så varmt i vattnen högst 17 C. Men återuppfriskande!  Nu ska vi grilla i trädgården.

Vi hörs imorgon!

1 kommentar:

  1. Kul att lasa Danneboy! Det ska bli spannande att lasa fortsattningen! Kan saga att har i Israel ar det snarare for varmt i vattnet. I luften ar det tokhett och det ar natt och jamt att vattnet svalkar.

    SvaraRadera