9 juli 2012

Gullbrannafestivalen och Switchfoot

DSC_0234

Uffe och jag begav oss av till Gullbrannafestivalen (mellan Halmstad och Laholm) för att få se det eminenta bandet Switchfoot spela för första gången i vårt avlånga land.

DSC_0233

På vägen ner stannade vi till och fikade i Smålandsstenar där vi även köpte lite jordgubbar som vi kalasade på. När vi kommit ner fixade vi med tält och dylikt och blev visade till en mycket bra tältplats av Emmas bror Morgan, trevligt! Efter mat intagits och så vidare så lyssnade vi på lite band, träffade olika bekanta, bl.a. vänner från SVF-tiden. Runt kvart över nio var det dags för Switchfoot att spela, då hade vi stått och köat i en timme, men det gjorde inget för vi hade trevliga människor att prata med.

DSC_0238

En go konsert tog sin början. En rolig grej var att en vän till Uffe som spelade i ett band som vi hade lyssnat på under dagen, berättade att jag hade suttit jämte sångaren i Switchfoot under den konserten. Lite lustigt, då jag inte hade tänkt på det.

DSC_0241DSC_0249

Jon Foreman, sångaren kom ner till oss i publiken och sjöng därifrån samtidigt som han delade ut highfive till höger och vänster, även jag fick en släng.

DSC_0244

Efter konserten tog Uffe och jag ett oerhört skönt och välbehövligt dopp i havet och sedan rullade kvällen på med lite andra band osv. 

Dagen efter alltså igår, söndag, så drog vi upp till Varberg där vi spenderade en härlig solig sommardagen med att spela beachvolley och bada vid KSA, äta middag hos Jonte och Gabriella tillsammans med Hanna och Elin. Hemma ca. 18.00.

Imorgon kl. 00.00 kommer nästa inlägg om altanbygget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar