1 september 2010

Credo, trummor och sax

Det var naajs på Credo igår. Kom dit vid kl. 17 och övade med lovsångsteamet. Spelade trummor och det var riktigt skoj! trots en del missar under kvällen så kändes det härligt. Sedan var det roligt att träffa massa trevliga personer också, riktigt gott. Glad och upplyft efteråt. Snart ska jag iväg till Malmö och ha mitt livs första Saxofon-lektion. Ska bli spännande!

Annars har jag nu suttit och läst om Skilsmässa och separationer, ingen upplyftande läsning direkt..Det finns så mycket mörker i världen alltså, man märker det speciellt efter man varit på ett kristet läger eller annat sammanhang. Skönt att man får tillhöra någon som är större än mörkret och ondskan! Igår spelade/sjöng vi en riktigt go lovsång som lovsångsteamet på u-oas tydligen skrivit själva (läste jag nyss på en blogg..:P)

I en värld som pekar på mörkret vill vi stå fast i ditt ljus... I refrängen: Konungars kung, herrarnas Herre, dig vill vi prisa, dig vill vi prisa.. etc.  Kommer inte ihåg mer av texten, men den handlar om just detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar