12 oktober 2011

Innehållsrik helg

Det hände en hel del roliga saker i helgen. Lördag morgon hade Katarina födelsedagsbrunch i Sällskapsrummet, det kom ca. 40 pers! Det var en mycket trevlig tillställning. Efter denna tillställning blev jag medbjuden att köra Laserdome i Malmö med trevliga människor. Det var riktigt najs. Hemma igen, käkade jag pannkakor och hängde i köket. Sedan blev det Yes Man på Hennings projektor. Efter filmen dröjde vi kvar och ordvitsande, här finns god jord för att utveckla denna ädla konst och att få god respons. Söndagen tillbringades på gudstjänst i St.Markus och sedan var vi ett gäng som åt på ett snabbmatställe. Mycket trevligt och solen sken också vilket ju inte är fel. På eftermiddagen blev det fotbollmatch, Lunds BK tog emot ÖIS.

DSC_0154

DSC_0153DSC_0155

Nu ska jag strax lägga mig, imorn är det seminarium, inte så sugen. Till helgen ska några från Gökboet dra till Söderåsen på “Friluftsdag”. Blir kul.

2 kommentarer:

  1. det är skumt att Öis spelar på så små arenor! känner inte igen dem nästan^^

    SvaraRadera
  2. Verkligen! Och att planen o spelarna är så nära. Det var några spelare som gick fram o kramade om kompisar i publiken t.ex.

    SvaraRadera