8 mars 2010

Då var andra brorsan gift

IMG_3570

I lördags gifte sig alltså Jonatan med sin Gabriella. Vigseln tog plats i Bollebygd kyrka, en härlig vinterdag med strålande solsken! Präst var såklart pappa. Tobbe läste en bibeltext. Samuel och jag sjöng Sonja Aldéns sång Du är allt .
Sen ledde Hanna, Samuel, Håkan och jag två lovsånger. Hela vigseln var väldigt fin. Efteråt samlades alla utanför kyrkan och kastade ris i vanlig ordning.

IMG_3571

IMG_3579

Sedan begav det sig till församlingshemmet för ett maffigt gott fika för alla som ville, och som inte blivit bjudna till festen.

IMG_3581Syrran och jag var förstås där.IMG_3596 Likaså Karoline, Tobias och Samuel.IMG_3643 IMG_3661 IMG_3654 Uffe the hunter var där!

Sen bar det av till festen i Ulricehamn. Alla gäster fick var sin cd med ett musikkryss gjort av brudparet, inspelat av Hanna. Gästerna möttes av en välkomstdryck och sedan var det middag sedvanligt med tal, sånger, tävlingar etc. Efter all mat och dessert var det dags för vår minimusikal baserad på Jonatans liv och Galenskaparna och After Shave’s musik. Det var väldigt roligt, några kompisar från SVF var med och spelade till, vilket gav det hela ett lyft.
Efter detta blev det dans.

IMG_3680 IMG_3687 IMG_3681

och till sist tårta!

IMG_3691

2 kommentarer:

  1. Underbart! Bröllop med dansa är extra skoj, borde de ha på fler bröllop.
    Verkade som en härlig dag för bror och fru och även alla gästerna. =)

    SvaraRadera
  2. Grattis till dem =) kraaam

    SvaraRadera