9 januari 2010

På tåget till Lund

Nu sitter jag på tåget ned till Lund, och en ny termin. X2000 är skönt, flyter på. Dock är det ganska högljudd vilket är ett minus. Tur att det finns MP3-spelare! Sen är visserligen tåget ganska så försenat vilket är lite segt, men det är sånt man får ta. Det har varit ett grymt jullov, så gött att det blev en vit och kall jul! Och att snön fortfarande ligger kvar. Men nu verkar det bli varmare iallafall i Lund, där det är -1 C bara, enligt Windows. Jaja. På vägen ned passade jag på att äta med Kristine från SVF och hennes fästman Gustav. Väldigt trevligt, och perfekt att kunna spendera annars dötid så effektivt. Imorn blir det kyrka, annars vet jag ej, ta det lugnt. Kanske se en film med Mulle.

2 kommentarer:

  1. Bara - 1 C? Här hade vi - 20 idag! Hoppas att det blir snön ligger kvar för er, inte kul om den försvinner innan Februari.. helst inte innan Mars :P Men det är ju bara min åsikt ;)

    SvaraRadera
  2. Ja idag är det 1 C. Kanske 1-2 cm snö här, inte mycket iaf..lite trist men man vänjer sig vid det med. Ja vore gött om snön höll sig vintern ut:)

    SvaraRadera